Wenst u maatwerk op vlak van schrijnwerk en binnenhuisinrichting? 

Schrijnwerker voor inrichting van uw woning
Keuken, badkamer of dressing

David Louwagie, schrijnwerker regio Nieuwpoort, werkt samen met een leverancier waar u al uw toestellen voor uw keuken kunt kiezen. Het grote pluspunt hiervan is dat deze mensen ruime ervaring hebben in hun stiel en bijgevolg ook perfect weten welk toestel al dan niet zal passen in uw keuken of zal voldoen aan uw wensen. Bovendien is David niet gebonden aan bepaalde merken, waardoor er kan gekozen worden voor een toestel dat voor u het meeste voordelen biedt.

Waarom kiezen voor bandwerk als u voor maatwerk kunt gaan?

David Louwage verwerkt alle materialen in eigen atelier, waardoor hij telkens op de millimeter juist kan werken. De materialen komen onder andere in de opdeelzaag, CNC machine en kantenlijmer terecht. Het atelier is gelegen in Sint-Joris bij Nieuwpoort (West-Vlaanderen).

Plaatsing

Na de voorbereidende werken zorgt de schrijnwerker uit Nieuwpoort zelf voor de plaatsing van alle onderdelen en stukken. Op die manier kunnen last minute wijzigingen nog worden uitgevoerd om de constructies perfect te doen passen. Bel ons of mail vrijblijvend voor info of check de referenties.

RUIME ERVARING

VRIJBLIJVENDE OFFERTE

ADVIESVERLENEND