Wenst u maatwerk op vlak van schrijnwerk en binnenhuisinrichting? 

Meubels op maat maken van uw woning een ├ęchte thuis
Optimale benutting van elk hoekje

Meubels op maat zorgen voor een uniek interieur die echt niemand anders heeft. Bovendien voorzien kasten en meubels op maat te Nieuwpoort optimaal in het gebruik van elke verloren of kleine ruimte waar het anders onmogelijk is om een kast te plaatsen.

Werkwijze

Er is keuze uit tal van materialen. Klanten die dit wensen kunnen eerst opteren voor een vrijblijvend bezoek ter plaatse, waarbij een opmeting wordt gedaan. Alle wensen worden uitvoerig besproken en daarna wordt er voor de meubels op maat te Nieuwpoort uiteraard een vrijblijvende offerte gemaakt.

Voorbereiding en plaatsing

Alle voorbereidende werken gebeuren met eigen hand in het atelier te Sint-Joris (Nieuwpoort). Het materiaal voor het meubel gaat onder meer door een opdeelzaag, CNC machine en kantenlijmer. Eens de voorbereidende werken volledig uitgevoerd zijn, volgt uiteraard de plaatsing. Ook dit gebeurt allemaal volledig door David Louwagie zelf, waardoor er bij te nemen wijzigingen meteen kan ingegrepen worden.

Neem contact op

Hebt u een totaalproject voor ogen zoals het volledig vernieuwen van uw badkamer of keuken? Aarzel dan zeker niet om contact op te nemen voor info. Meer weten? Bel ons of stuur een mailtje. Bekijk zeker de referenties van afgewerkte projecten.

RUIME ERVARING

VRIJBLIJVENDE OFFERTE

ADVIESVERLENEND