Slechts één aanspreekpunt tijdens al uw werken… Das handig! Das David Louwagie.

Van het strippen van de woning tot de afwerking van uw interieur. David Louwagie uit West-Vlaanderen regelt uw totaalproject. Wie op hem beroep doet voor de volledige verbouwing of nieuwbouw, kan rekenen op een nauwkeurige opvolging en coördinatie van de werken.

Deze werking is handig voor uw eigen woning, maar ook zeker voor uw vakantiewoning aan de kust. Zo hoeft u niet telkens ter plaatse te zijn en zal u heel wat stress en tijd besparen.

 

David Louwagie werkt voor een totaalproject samen met betrouwbare aannemers. Maar gaat ook zelf aan de slag. Zo is hij zelf meubelmaker en schrijnwerker en staat hij in de voor de kasten, deuren, keuken en dressing of andere interieurelementen op maat. Zo kan hij unieke producties maken die tot op de millimeter nauwkeurig zijn.

David Louwagie heeft een eigen atelier in West-Vlaanderen waardoor de werken vlot kunnen uitgevoerd worden. Ook de plaatsing gebeurt door hem zelf.

Maak het uzelf eenvoudiger en kies voor één aanspreekpunt tijdens uw werken!

Wenst u beroep te doen op David Louwagie (West-Vlaanderen) voor uw totaalproject? Contacteer hem op 0475 34 35 60 of mail op info@interieurlouwagie.befacebook