Een keuken op maat, ontdek de mogelijkheden bij schrijnwerker David Louwagie.

Deze schrijnwerker uit West-Vlaanderen zorgt van begin tot einde voor uw unieke keuken op maat. Gaat u voor een klassieke, landelijke of net moderne toets… Schrijnwerker David Louwagie kan het allemaal!

Maak een afspraak om meer te weten te komen over wat er mogelijk is bij deze vakman. Hij zal bij een eerste bezoek de wensen bespreken en een globale prijsofferte opmaken. Wanneer deze is goedgekeurd kan het gedetailleerd opmeten starten. Ook de keuze van de materialen wordt samen overlopen.

De toestellen die in uw nieuwe keuken zullen schitteren, kan u kiezen in de toonzaal waarmee David Louwagie samenwerkt. Zijn pluspunt… Hij is niet gebonden aan bepaalde merken, waardoor u nog meer mogelijkheden heeft.

Ook het werkvlak (graniet of composiet) wordt gekozen.

David Louwage verwerkt alle materialen in eigen atelier, waardoor hij telkens op de millimeter juist kan werken. De materialen komen onder andere in de opdeelzaag, CNC machine en kantenlijmer terecht. Het atelier is gelegen in Sint-Joris bij Nieuwpoort (West-Vlaanderen).

Wanneer de voorbereidende werken klaar zijn, zorgt de schrijnwerker zelf voor de plaatsing. Zo kunnen er ter plaatse eventueel nog kleine wijzigingen worden aangebracht om de keuken perfect te doen passen.

David Louwagie, dat zijn alle mogelijkheden, voor een persoonlijke en unieke keuken op maat van uw woning!

Meer weten over deze schrijnwerker uit West-Vlaanderen?

Bel naar 0475 34 35 60 of mail op info@interieurlouwagie.be. Ontdek op de website ook de voorwaarden voor de totaalprojecten en de kasten, dressings en deuren op maat.  facebook